ARROW Rajauskynä

Rajauskynä

 • Ilmainen toimitus

TUHANNET ASIAKKAAT MAAILMAN YMPÄRI RAKASTUIVAT #ARROW

kiehtovat tulokset


 • ARROW
 • @coloranta
 • @wioleta_11
 • ARROW
 • ARROW


ARROW - Rajauskynä


ARROW Rajauskynä

ARROW - Eye Pencil on pehmeä rajauskynä silmille, jonka ansiosta voit Sen kestävyys takaa täydellisen ulkonäön koko päivän aikana. ARROW on saatavissa viidessä värissä: mustana, nude-sävyssä, mintunvihreänä.

Rajauskynän koostumus on rikastettu korkeimman laadun luonnonuutteilla, jotka ravitsevat ihoa silmien ympärillä. Lisätyn sienen avulla voit helposti hieroa piirrettyä viivaa ja saavuttaa odottamasi vaikutuksen.

 • Ilmainen toimitus

SILMIEN IHON HOITO

 • Intensiivinen väri
 • Ei tahraa
ARROW Rajauskynä
Pehmeä koostumus
Erikoissieni piirretyn viivan hieromiseen.

ARROW sallii sinun tehdä sellaisen meikin, jonka haluat. Tämä on mahdollista kokoonpannun ja pehmeän rajauskynän koostumuksen ansiosta, jolla alleviivaat herkästi tai korjaat silmäsi muotoa. Piirrä viiva ala- ja yläluomelle tai silmän vesirajaan. Voit hieroa viivaa erityisen ja pehmeän sienen avulla, joka on sijoitettu rajauskynän loppuun. Sen ansiosta saat nopeasti aistillisen vaikutuksen - „smoky eyes”.

 • Ilmainen toimitus

Erinomaiset ainekset

ARROW Rajauskynä

ARROW, kuten muut brändimme kosmetiikat, koostuu luonnollisista aineksista, jotka alleviivaavat luonnollista kauneutta. Kehäkukkaisuute toimii uudistavasti ja suojaa ärsytyksiltä.

Pellavauute ravitsee ja kosteuttaa ihoa erinomaisesti. Kalmojuuriuutteella on parantavat ominaisuudet ja se lisää ihon kimmoisuutta. Kynän ainutlaatuisen koostumuksen ansiosta iho silmien ympärillä on hyvin hoidettu ja kiiltävä.

Ainesosat on valittu ihanteellisissa mittasuhteissa, mikä on luonut kynään herkän rakenteen. Sellainen yhdistelmä takaa käyttöturvallisuuden. Jopa ihmiset, joilla on herkkä iho silmien ympärillä, voivat käyttää ARROWia ja nauttia vangitsevasta katseesta!

 • Ilmainen toimitus

Kuinka sitä käytetään?


use conditioner Brow - 1 step
use conditioner Brow - 2 step
use conditioner Brow - 3 step


Aloita viivojen piirtäminen silmän sisänurkasta. Vedä linja yläluomesta ripsien linjaa pitkin ulkonurkkaan. Voit myös käyttää kynää silmän vesirajaa pitkin. Saavuttaaksesi „smoky eyes” -vaikutuksen, käytä mukaan liitettyä sientä ja hiero silmäluomelle piirrettyä viivaa. Halutusta vaikutuksesta riippuen voit säätää viivan paksuutta ja muotoa.

01.

Miten ARROW-rajauskynää käytetään?

ARROW on luotu helppokäyttöiseksi, ja sillä voit maalata minkä tahansa rajausviivan. Sekä ylä- että alaluomelle ja silmän vesirajaan ARROW on täydellinen ratkaisu jokaiselle meikkityypille. On syytä huomata, että rajauskynä koostuu laadukkaista aineksista ja hoitaa herkkiä silmää ympäröiviä alueita. ARROWiin on liitetty erikoissieni rajausviivojen hieromiseen. Sen ansiosta muodikkaan ,,smoky eyes” -tyyppisen meikin luominen on helpompaa kuin koskaan!

02.

Mihin sientä käytetään?

ARROWiin liitettyä erikoissientä käytetään silmäluomille tehtyjen linjojen hieromiseen ja helppoon ,,smoky eyes” -meikin luomiseen. Sieni voidaan helposti puhdistaa haalealla vedellä ja saippualla, joten voit estää bakteerien ja epäpuhtauksien muodostumista.

03.

Mikä on ARROW-rajauskynän koostumus?

ARROW-rajauskynän koostumus: Ricinus Communis Seed Oil, Hydrogenated Vegetable Oil, Copernicia Cerifera Cera, Candelilla Cera, Caprylic/Capric Triglyceride, Cera Alba, Hydrogenated Palm Kernel Glycerides (and) Hydrogenated Palm Glycerides, Isopropyl Myristate, Paraffinum Liquidum, Ceresin, Mica, Talc, PVP/ Hexadecene Copolymer, Calendula Officinalis Flower Extract, Equisetum Arvense Extract, Acorus Calamus Rhizome Extract, Serenoa Serrulata Fruit Extract, Linum Usitatissinum Seed Extract, Tocopheryl Acetate, Propylparaben, BHT, CI 77499.

04.

Voiko kynä ärsyttää ihoa?

Ei. Innovatiivinen koostumus sekä korkeimman laadun ainekset ravitsevat herkkää ihoa silmien ympärillä ja ovat täysin turvallisia. Rajauskynä ei herkistä eikä ärsytä ihoa.

05.

Mikä tekee ARROW-kynästä ainutlaatuisen?

Pehmeä rajauskynän koostumus, sen pitkäaikainen vaikutus sekä huolellisesti valitut raaka-aineet tekevät ARROWista ainutlaatuisen. Teet helposti meikin, jota halusit - ,,smoky eyes” -meikistä ohuisiin, tarkkoihin linjoihin. Viivat kestävät koko päivän – sinun ei tarvitse katsoa peiliin joka hetki korjataksesi meikkiä. ARROW on luotu korkeimman laadun aineksista, jotka hoitavat herkkää ihoa. ORPHICA on kansainvälinen, arvostettu brändi ja tärkeintä meille on asiakkaiden tyytyväisyys. Siksi olemme luoneet korkeimman laadun kosmetiikat.

06.

Missä väreissä ARROW-rajauskynä on saatavissa?

ARROW on saatavissa mustana, ruskeana, nude-sävyssä, mintunvihreänä ja grafiitinmustana.

07.

Kuinka pitkään ARROW jää silmäluomille?

ARROW-rajauskynän vaikutus on pitkäaikainen, se pysyy koko päivän.

08.

Millaisen vaikutuksen saavutan käyttäen ARROW-kynää?

Käyttäen ARROWia saavutat haluamasi vaikutuksen. Jos käytön jälkeen hierot kynää mukaan liitetyn sienen avulla, saavutat ”smoky eyes” -vaikutuksen. Rajauskynällä voit piirtää myös tarkat viivat. Meikkisi riippuu mieltymyksistäsi!

09.

Mikä on ARROW-rajauskynän koostumus?

ARROWissa on erittäin pehmeä koostumus, joka on ihanteellinen sekä ,,smoky eyes”-tyyppiselle meikille että tarkkojen, ohuiden linjojen piirtämiseen. On syytä mainita, että kynän herkkä tekstuuri ei ärsytä silmiä ympäröivää ihoa.

10.

Kuinka kauan minun pitää odottaa toimitusta?

Tuote lähetetään kahden työpäivän sisällä. Yritämme täyttää asiakkaidemme odotukset ja maksamme kokonaan lähetyksen kulut.

11.

Onko mahdollista lähettää tuote ulkomaille?

Tietysti. Tarkkailemalla muuttuvia trendejä ja asiakkaidemme tarpeita tilauksemme toteutetaan kaikkialla maailmassa. Sellaisessa tapauksessa lähetyksen toimitusaika pitenee. Toimituskulut ovat 20 EUR.