BROW Kulmakarvojen hoitoaine

Kulmakarvojen hoitoaine

 • Ilmainen toimitus

TUHANNET ASIAKKAAT MAAILMAN YMPÄRI RAKASTUIVAT #BROW

kiehtovat tulokset


 • BROW
 • @medumistrz
 • @xklaudia98x
 • @_thebodyelectric_
 • @gabriela_bury
 • @carmenruuedaa
 • BROW
 • BROW
 • @kraasi
 • @dulczewska
 • BROW
 • @vivencs
 • @livadax3


BROW - Kulmakarvojen hoitoaine - 4 ml


BROW Kulmakarvojen hoitoaine

Kulmakarvojen hoitoaineet ovat hitti kosmetiikkojen joukossa. Voimakkaasti korostetut kulmakarvat ovat muodikkaat. BROW täyttää odotuksesi. Tämä moderni koostumus stimuloi luonnollista kulmakarvojen kasvua sekä ravitsee ja parantaa niiden kuntoa! BROWin ansiosta kulmakarvat tulevat paksummiksi, vahvemmiksi ja täyteläisemmiksi. Tuloksena saadaan kauniit ja selkeät kulmakarvat. Tuote on testattu dermatologisesti.

Huomaat BROWin käytön vaikutuksen nopeammin kuin luulet. Positiiviset muutokset voidaan havaita jo 4 viikon kuluttua. Näemme kulmakarvoissa sekä kunnon että ulkonäön parannuksen. Muista, että parempien tulosten saamiseksi tulee seerumia käyttää säännöllisesti 8 - 12 viikkoa. Luonnollisesti kauniit kulmakarvat niin lyhyessä ajassa? BROWin kanssa se on mahdollista! Tuote on tarkoitettu kulmakarvoille.

 • Ilmainen toimitus
BROW Kulmakarvojen hoitoaine

Jos sinulla on harvat, heikot tai riittämättömän tummat kulmakarvat, BROW on tarkoitettu juuri sinulle. Olemme luoneet tämän hoitoaineen naisille, jotka kaipaavat paksuja ja vahvoja kulmakarvoja. BROW on erittäin tarkasti testattu ja tulokset ovat vahvistaneet, että hoitoaineen koostumukseen sisältyvät ainekset eivät vain edistä kasvua ja paksunna kulmakarvoja, mutta myös parantavat niiden ulkonäköä. Tuote ei ärsytä ihoa.

 • Ilmainen toimitus

TUTUSTU ASIAKKAIDEMME MIELIPITEISIIN

He ovat saavuttaneet hyviä tuloksia! Lity meihin!


Ennen Kulmakarvojen hoitoaine jälkeen Kulmakarvojen hoitoaine Käytön jälkeen "Olen aina valittanut harvoista ja vaaleista kulmakarvoistani. Olen maalannut ne, ja käytin siihen hennaa. En ollut koskaan täysin tyytyväinen siihen. Internetistä löysin BROW-hoitoaineen. Olen ihmeissäni vielä tänäkin päivänä. Jo 4 viikon kuluttua kulmakarvani olivat tiheämmät ja tummemmat. Kaverini ovat kysyneet mitä teen saadakseni sellaiset kulmakarvat. Suosittelen BROWia kovasti. Tulokset ovat ihmeelliset!".

Monika, 26 vuotta

Ennen Kulmakarvojen hoitoaine jälkeen Kulmakarvojen hoitoaine Käytön jälkeen "Kauniit kulmakarvat korostavat silmiä ja lisäävät kauneutta. Valitettavasti minua aina vaivasivat kompleksit kulmakarvojeni takia. Niillä oli ruma muoto ja ne olivat ohuet. Ne ovat pilanneet jopa kauneimman meikin vaikutukset. Ystäväni on suositellut minulle ORPHICA-brändin BROW-hoitoainetta. Olen huomannut sen toimivan jo lyhyen ajan kuluttua. Kulmakarvani ovat kasvaneet nopeasti ja muuttuneet paksummiksi ja kauniimmiksi. BROWin ansiosta suurin kompleksini on muuttunut edukseni".

Marta, 31 vuotta

Ennen Kulmakarvojen hoitoaine jälkeen Kulmakarvojen hoitoaine Käytön jälkeen "Synnytettyäni kulmakarvani muuttuivat heikommiksi. Ne alkoivat lähteä. Olen aina pitänyt kulmakarvoistani, joten päätin huolehtia niistä. Päätin valita ORPHICA-brändin BROW-hoitoaineen. Tämä oli täysosuma. Muutaman viikon kuluttua kulmakarvani palasivat vanhaan kuntoonsa. Minulle oli tärkeää, että hoitoaineen koostumus ei ärsyttäisi jo valmiiksi ärtynyttä ihoani. BROW on korkeaa laatua ja tuottavuutta houkuttelevalla hinnalla".

Kamila, 28 vuotta

Erinomaiset ainekset

BROW on tuloksellinen ja tehokas kulmakarvojen hoitoaine. Se parantaa kulmakarvojen kuntoa ja ulkonäköä. BROWin ansiosta kulmakarvat ovat huomattavasti paksummat, vahvemmat ja tummemmat. Mikä on tunnusomaista BROWille? Korkea laatu, tehokkuus ja turvallisuus. Tämän hoitoaineen ansiosta täytät unelmasi vahvoista, paksuista ja luonnollisista kulmakarvoista!

BROWin koostumus on valmistettu korkeimman laadun aineksista. Se sisältää runsaasti aktiivisia peptidejä, jotka hoitavat, vahvistavat ja stimuloivat karvojen kasvua. BROW sisältää myös ginsengjuuren uutetta, jota kutsutaan elämän ja ikuisen nuoruuden juureksi, koska se parantaa ihon verenkiertoa sekä vahvistaa karvan kasvupohjaa. BROW on sekä tehokkuutta että turvallisuutta. Hoitoaine on asiantuntijoiden dermatologisesti ja oftalmisesti testaama tuote. BROWin ainekset ovat huolellisesti valittuja, jotta voisit huolehtia kulmakarvoistasi ja tuntea olosi erityiseksi.

 • Ilmainen toimitus

Kuinka sitä käytetään?

Ennen kuin käytät BROWia, varmista, että meikkisi on huolellisesti poistettu ja kulmakarvasi ovat kuivat ja puhtaat. 01.

Ennen kuin käytät BROWia, varmista, että meikkisi on huolellisesti poistettu ja kulmakarvasi ovat kuivat ja puhtaat.

Levitä tuotetta kulmakarvoille kerran päivässä ennen nukkumaanmenoa. Vain yksi veto kulmakarvojen sisä- tai ulkopuolelta annostelulaitteella riittää. 02.

Levitä tuotetta kulmakarvoille kerran päivässä ennen nukkumaanmenoa. Vain yksi veto kulmakarvojen sisä- tai ulkopuolelta annostelulaitteella riittää.

Ihaile tuloksia ja nauti luonnostaan paksuista ja kauniista kulmakarvoista! 03.

Ihaile tuloksia ja nauti luonnostaan paksuista ja kauniista kulmakarvoista!

01.

Kuka voi käyttää BROWia?

BROW-hoitoaine on luotu ajatellen ihmisiä, joilla on harvat, heikot ja riittämättömän tummat kulmakarvat. Ennen kaikkea hoitoaine paksuntaa kulmakarvoja sekä parantaa niiden kuntoa ja ulkonäköä. Sitä saavat käyttää myös miehet. Mutta BROWin käyttöä ei suositella alaikäisille, kemoterapian aikana, raskaana oleville naisille tai imettäville äideille.

02.

Minkä ajan kuluttua huomaan ensimmäiset vaikutukset?

Positiiviset muutokset voit havaita jo 4 viikon kuluttua BROWin käytön aloittamisesta. Kulmakarvat tulevat paksummiksi, vahvemmiksi sekä hieman tummemmiksi. Muista, että parempien tulosten saamiseksi on BROWia käytettävä säännöllisesti vähintään 8 - 12 viikkoa.

03.

Kuinka kauan BROWia voidaan käyttää?

BROWia on parasta käyttää vähintään 8 - 12 viikkoa. Mutta muista, että vaikutuksista nauttiminen mahdollisimman pitkään edellyttää hoitoaineen käyttöä pari kertaa viikossa sen vaiheen jälkeen.

04.

Kuinka pitkä on BROWin säilyvyysaika?

BROWin säilyvyysaika on 6 kuukautta pakkauksen avaamisesta.

05.

Saanko käyttää BROWia, kun käytän hennaa kulmakarvoihin?

BROW on turvallinen, vahvistava hoitoaine. BROWia voi käyttää myös hennalla värjätyille kulmakarvoille. Hoitoainetta ei kuitenkaan suositella käytettävän välittömästi ennen tai jälkeen hennan käyttöä.

06.

Miten BROW erottuu verrattuna muihin kulmakarvojen hoitoaineisiin?

Hoitoaine erottuu markkinoilla ei vain tehokkuudella ja vaikuttavuudella, mutta myös hinnalla. Suurin ero ja suositus meille ovat tyytyväisten asiakkaiden mielipiteet. Ja niitä on monta!

07.

Kuinka BROWia käytetään?

BROW-hoitoainetta käytetään kerran päivässä meikin poistamisen jälkeen puhtaille ja kuiville kulmakarvoille. Riittää kun vedät kerran pakkaukseen lisätystä annostelulaitteesta, jotta hoitoaine alkaisi toimia.

08.

Voinko nopeuttaa BROWin toimintaa, jos käytän sitä useammin kuin kerran?

BROW on moderni, tarkasti valmistettu koostumus. Riittää kun käytät hoitoainetta kerran päivässä. Levitettävän tuotteen määrän tai sen käyttötiheyden nostaminen ei nopeuta hoitoaineen toimintaa.

09.

Kuinka pitkäksi ajaksi yksi BROWin pakkaus riittää?

BROW-hoito kestää vähintään 8 - 12 viikkoa. Yksi pakkaus mahdollistaa varmasti tyydyttävien tulosten saavuttamisen.

10.

Onko BROWin käytölle vastakkaisia syitä?

BROW on perusteellisesti ja dermatologisesti testattu hoitoaine. Mutta BROWin käyttöä ei suositella alaikäisille, kemoterapian aikana, raskaana oleville naisille tai imettäville äideille.

11.

Mikä on BROW-hoitoaineen koostumus?

BROW-hoitoaineen koostumus on seuraava: Aqua, Propanediol, Glycerin, Panthenol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Biotinoyl Tripeptide-1, Panax Ginseng Root Extract, Dechloro Dihydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide, Urtica Dioica (Nettle) Extract, Niacinamide, Soluble Collagen, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Propylene Glycol, Sodium Hydroxide.

12.

Onko BROW-hoitoainetta testattu eläimillä?

Ei, ORPHICA-brändin tuotteita ei ole testattu eläimillä.

13.

Kuinka kauan minun pitää odottaa toimitusta?

BROW lähetetään kuriirin välityksellä kahden työpäivän sisällä. Yritämme täyttää asiakkaidemme odotukset ja maksamme kokonaan lähetyksen kulut.

14.

Onko BROWin lähetys ulkomaille mahdollista?

Tietysti. Tarkkailemalla muuttuvia trendejä ja asiakkaidemme tarpeita tilauksemme toteutetaan kaikkialla maailmassa. Sellaisessa tapauksessa lähetyksen toimitusaika pitenee. Toimituskulut ovat 20 EUR.