UP Ripsiväri

Ripsiväri

 • Ilmainen toimitus

TUHANNET ASIAKKAAT MAAILMAN YMPÄRI RAKASTUIVAT #UP

kiehtovat tulokset


 • @erica_s_96
 • UP
 • UP
 • @pooozytywna_
 • UP
 • @pueppchenx
 • UP
 • @michelepassa
 • @panna_kinga
 • UP
 • UP
 • orphica


UP - ripsiväri – 7,5 ml


UP Ripsiväri

UP on innovatiivinen ripsiväri, joka antaa katseellesi viettelevää intensiteettiä sekä korostaa luonnollisten silmäripisiäsi kauneutta. UP jakaa ne tasaisesti ja lisää niiden joustavuutta. Ergonomisen harjan ja vallankumouksellisen koostumuksen ansiosta ripsiväri peittää silmäripset ja lisää niiden pituutta ja paksuutta tyvestä latvaan.

UP-ripsivärin käytön tulos kestää koko päivän, minkä ansiosta katse on kauniisti korostettu ja ilmeikkäämpi.

 • Ilmainen toimitus
UP Ripsiväri

UP on vaikuttava ripsiväri, jonka ansiosta meikkisi on aina kiehtovan ja ammattimaisen näköinen.

Ripsiväri antaa ripsille aistillista paksuutta, nostaa ne kevyesti tyvestä asti ja pidentää niitä varovaisesti. UP on vahvasti pigmentoitunut, jonka ansiosta intensiivisen mustan vaikutus pysyy ripsillä monta tuntia.

Ripsiväri ei liimaa eikä rasita silmäripsiä, eikä väri murene tai aiheuta ei-toivottua "pandavaikutusta". UP-ripsivärin ainutlaatuisen koostumuksen sekä ainesten korkeimman laadun ansiosta silmäripsesi muuttuvat joustavammiksi ja kiiltävämmiksi ja ovat paremmin ravittuja. UP-koostumus on kehitetty erityisesti ripsien täydelliseen korostamiseen. Ripsiväri on helppo levittää, ja kätevällä ja ergonomisella harjalla on sopiva määrä ripsille levitettävää väriä.

 • Ilmainen toimitus

UP on erittäin kestävä, mutta pystyt poistamaan sen ongelmitta käyttäen meikinpoistoainetta.

Ripsiväri on turvallinen, ei ärsytä silmiä ja sitä saavat käyttää piilolinssejä käyttävät henkilöt.

Ihastuta täydellisella meikillä UP-ripsivärin ansiosta, joka korostaa katsettasi ja muuttaa sen aistilliseksi ja vietteleväksi!

TÄYDELLINEN MEIKKI UP-RIPSIVÄRILLÄ

Seerumin tutkimukseen osallistuneet naiset arvostivat UPin etuja


93%

arvostaa UPin pitkäaikaista vaikutusta silmäripsiin

86%

vahvistaa, että UP-ripsiväri huomattavasti nostaa silmäripsiä heti tyvestä asti

80%

on sitä mieltä, että UP pidentää silmäripsiä huomattavasti ja paksuntaa niitä

Erinomaiset ainekset

UP Ripsiväri

UP-ripsiväri koostuu korkeimman laadun aineksista, jotka korostavat katseesi kauneutta. Copernicia cerifera - palmulehdistä valmistettu luonnollinen kasvivaha muodostaa ripsien pinnalle okklusiivisen kerroksen, joka estää veden liiallista haihtumista. Kanadalainen ripsiöljy puhdistaa silmäripset ja pehmentää ja tasoittaa niitä. Pehmentävät aineet muodostavat rasvaus- ja suojapinnoitteen silmäripsien päälle. Sheavoi ja glyseriini antavat kiiltoa ja niillä on regeneroiva vaikutus.

UPin ainutlaatuinen koostumus ei liimaa ripsiä, eikä väri tahraa tai hankaudu pois. Tämän ansiosta voit nauttia tasaisesti erotetuista ja intensiivisesti mustista ripsistä.

 • Ilmainen toimitus

Tietoturva ja yhteenveto

ORPHICA-brändi huolehtii turvallisuudesta sekä naisasiakkaidensa mukavuudesta. UP-ripsiväri on asiantuntijoiden perusteellisesti tutkima.

Tuote ei aiheuta sivuvaikutuksia eikä herkistä tai ärsytä herkkää ihoa silmien ympärillä. Piilolinssejä käyttävät ihmiset voivat käyttää ripsiväriä pelotta. UPin kanssa jokainen nainen voi häikäistä kauniilla silmäripsillä ja magneettisella, hypnoottisella katseella!

Kuinka sitä käytetään?


eyes
eyes


Lumoa kaikki täydellisesti värjätyillä ripsillä. Laita UP-ripsiväriä koko ripsien pituudelle aloittaen tyvestä ja edeten latvaan asti. Siinä auttaa erityinen ergonominen harja, joka on valmistettu silikonikuiduista. Jos haluat vahvistaa tulosta, toista toiminta siksakki-liikkeellä. Ripsesi ovat UPin käytön jälkeen kauniisti korostetut sekä tyvestä asti nostetut. Ihaile tuloksia ja nauti aistillisesta katseesta ilman paakkuja, liimaantuneita silmäripsiä ja ei-toivottua "pandavaikutusta".

01.

Mikä on UPin koostumus?

UP-koostumus: Aqua, CI 77499, Dimethicone, Cera Alba, Ozokerite, Copernicia Cerifera Cera, styreeni/akrylaatit/ammoniummetakrylaattikopolymeeri, steariinihappo, butyleeniglykoli, PEG-15 glyseryyli-isostearaatti, kanolaöljy, hydrogenoitu kasviöljy, polyglyseryyli-3-metyyliglukoosi distearaatti, butyrospermum Parkii-voi, hydroksietyyliselluloosa, piidioksidi, trometamiini, natriumi-laureth-12-sulfaatti, caprylyyliglykoli, capryylihydroksamihappo, glyseriini, ammoniumhydroksidi, fenoksietanoli, kaliumsorbaatti.

02.

Millaiset tulokset saan UP-käytön jälkeen?

Ripsesi ovat UPin käytön jälkeen kevyesti tyvestä asti nostetut sekä kauniisti korostetut. Ihastutat aistillisella katseella, täydellisesti erillään olevien ripsien alta.

03.

Mikä tekee UPista ainutlaatuisen?

UP-käytön jälkeen saavutat luonnollisesti korostetut ripset. Ripsiväri korostaa katseesi kauneutta ihanteellisesti. Ripset nostetaan kevyesti tyvestä ja UP jakaa ne täydellisesti. Intensiivinen tumma sävy jää silmäripsillesi useiksi tunneiksi. Naiset ovat iloisia ripsivärin kestävyydestä ja koostumuksesta! UP on täydellinen meikin viimeistely, siksi se on ainutlaatuinen tuote.

04.

Voivatko piilolinssejä käyttävät ihmiset käyttää UPia ilman pelkoa?

Kyllä. UP on turvallisuuden takuu. Ripsiväri on asiantuntijoiden perusteellisesti tutkima. Se ei herkistä eikä ärsytä ja siksi sitä saavat käyttää piilolinssejä käyttävät henkilöt.

05.

Millaisella harjatyypillä UP on varustettu?

UP on varustettu kätevällä ja ergonomisella silikonikuituisella harjalla. Harja kattaa ripset värillä täydellisesti ja jakaa tasaisesti.

06.

Onko UP-ripsiväri vedenpitävä?

Ei, UP-ripsiväri ei ole vedenpitävä, mutta sen vaikutus kestää koko päivän ja yön.

07.

Millä väreillä UP on saatavilla?

UP on saatavissa intensiivisenä, aistillisena mustana.

08.

Kuinka kauan pitää odottaa toimitusta?

Tuote lähetetään kahden työpäivän sisällä. Yritämme täyttää asiakkaidemme odotukset ja maksamme kokonaan lähetyksen kulut.

09.

Onko UPin lähetys ulkomaille mahdollista?

Tietysti. Tarkkailemalla muuttuvia trendejä ja asiakkaidemme tarpeita tilauksemme toteutetaan kaikkialla maailmassa. Sellaisessa tapauksessa lähetyksen toimitusaika pitenee. Toimituskulut ovat 20 EUR.