PURE Seerumi silmien alle

Seerumi silmien alle

 • Ilmainen toimitus

TUHANNET ASIAKKAAT MAAILMAN YMPÄRI RAKASTUIVAT #PURE

kiehtovat tulokset


 • @joanneaa_
 • @juliaaaa_88
 • diamandapiol
 • @melpassionforfassion
 • asiawanecka
 • @la_kukutsch
 • @lockenkopf_locki
 • @banulss_
 • ramona_amodeo
 • agnieszka_laszczka
 • @stefaniabravi_
 • @_.mariabarone
 • @franzi_jel
 • @izaabelax_
 • @teresabarra89
 • saskia__be
 • @magdapawlikowska
 • kamilnizinski
 • @my.name.is.nataliee
 • @modelapproved
 • @xzwierzaczekx
 • @kasiulastyle_
 • a_leksandraa
 • @violaguidotti
 • @rabigoncalves


PURE - Seerumi silmien alle – 15 ml


PURE Seerumi silmien alle PURE Seerumi silmien alle

PURE-seerumin ansiosta voit kokonaisvaltaisesti hoitaa herkkää ihoasi silmien alla. Tuote ravitsee mainiosti ja silottaa ihoa. Täydellisesti valitut ainesosat hidstavat ryppyjen ilmestymisen prosessia. PURE-seerumi lisää myös ihon nesteytystä vahvistamalla sen hydrolipiditasapainoa sekä suojaamalla soluja vapaiden radikaalien vaikutukselta.

PURE-seerumi kiinteyttää ja uudistaa intensiivisesti. Sen ansiosta unohdat vihdoin varjot ja turvotukset silmien alla. Seerumi parantaa ihon värisävyjä ja kirkastaa ihoa varovasti. Pari pisaraa riittää, ja katseesi saa kiiltoa ja tuoreutta.

 • Ilmainen toimitus

SILMIEN ALLA OLEVAN IHON HOITO

Seerumin tutkimukseen osallistuneet naiset arvostivat PUREn etuja.


80%

vastaajista vahvistaa, että PURE vähentää varjoja ja turvotusta silmien alla

75%

ovat sitä mieltä, että seerumi kirkastaa ihoa herkästi

70%

he ovat huomanneet ryppyjen vähentyneen huomattavasti

PURE Seerumi silmien alle

Kevyt, nopeasti imeytyvä PURE-seerumin koostumus ei jätä rasvaista kalvoa ja sen käyttö on erittäin helppoa. Seerumi on ideaaliratkaisu jokaiselle ihotyypille, ja siksi voit käyttää sitä ilman minkäänlaista pelkoa! Yksi pakkaus riittää 3 kuukaudeksi.

 • Ilmainen toimitus

TUTUSTU ASIAKKAIDEMME MIELIPITEISIIN

He ovat jo saavuttaneet toivomansa tulokset ja huolehtineet ihosta silmien ympärillä PURE-seerumin avulla!


Ennen Seerumi silmien alle jälkeen Seerumi silmien alle Käytön jälkeen "Varjot silmieni alla oli suurin ongelmani. Halusin aina piilottaa ne meikin alle. Riippumatta siitä, nukuinko kauan vai valvoinko yöt läpeensä, en voinut tulla toimeen niiden kanssa. Se on heikentänyt itsevarmuuttani. Olen näyttänyt siltä, kuin olisin jatkuvasti väsynyt. Olen käyttänyt monenlaista kosmetiikkaa, jotka pettivät minut antamatta luvattuja tuloksia. Nyt PURE-seerumin avulla alan nähdä asteittaista parantumista".

Päivi, 36 vuotta

Ennen Seerumi silmien alle jälkeen Seerumi silmien alle Käytön jälkeen "Täyttäessäni 30 vuotta päätin, että on aika alkaa hoitaa ihoani. Pelkkä voide on liian vähän tässä iässä. Alussa testasin seerumia silmieni alle. Valitsin juuri ORPHICA-brändin seerumin. Huomasin yhden suuren eron. Jo pidemmän aikaa painajaisenani olleet varjot silmieni alla pienenivät. Iho on kirkkaampi ja vähemmän turvoksissa. Minulla ei ole vielä ryppyjä, mutta olen sitä mieltä, että ihoni on kiinteämpi".

Irmina, 30 vuotta

Ennen Seerumi silmien alle jälkeen Seerumi silmien alle Käytön jälkeen "Olen kamppaillut useita vuosia silmieni alla olevia varjoja vastaan. Olen kokeillut useita valmisteita, mutta valitettavasti mikään niistä ei ole toiminut odotetulla tavalla. Löysin PUREn ja tuli ilmi, että minua vaivannut ongelma on poissa! Parannus on tullut päivästä toiseen. Silmäni ovat näyttäneet yhä paremmilta ja varjot poistuivat. Lisäksi ihoni silmien ympärillä on nyt paremmin kosteutettu ja tasoitettu. Olen erittäin tyytyväinen ja suosittelen sitä kaikille tytöille, joilla on samanlainen ongelma."

Joanna, 27 vuotta

Erinomaiset ainekset

PURE Seerumi silmien alle
 • Ilmainen toimitus

Ainutlaatuinen, kevyt PURE-koostumus sisältää täydellisesti valitut ainekset ja luonnolliset uutteet, jotka takaavat silmiä ympäröivän herkän ihosi kokonaisvaltaisen hoidon.

Seerumin koostumksessa on abessinialainen öljy, joka parantaa ihon kuntoa ja jättää jälkeensä sileän, kimmoisan ja pehmeän ihon. Natriumhyaluronaatti vahvistaa ihon lipidi-estettä, ja kollageeni auttaa ylläpitämään ihon riittävää nesteytystä. Lisäksi kosteuttava kompleksi sitoo luonnollisesti vettä assimiloimalla sen orvaskedessä. Seerumiin sisältyvä elastiiini hidastaa ryppyjen muodostumista sekä lisää ihon kimmoisuutta. Merileväuutteet, oranssikukkauutteet ja granaattiomenauutteet toimivat antioksidantteina ja uute värisaflorin iduista parantaa ihon kimmoisuutta.

A-vitamiini ehkäisee orvaskeden sarveistumia. E-vitamiini rauhoittaa ja ehkäisee tulehduksia, ja B3-vitamiini tasoittaa ja parantaa ihon rakennetta ja värisävyä. Etanan liman uute ravitsee ja kiinteyttää ihoa. Spilanthes Acmella -kukkaisuute parantaa ihon tiheyttä ja kimmoisuutta, toimien luonnollisena kohotuksena.

Tämä ainesten yhdistelmä takaa korkeimman laadun ja turvallisuuden. PURE ei aiheuta ihoärsytystä eikä allergiaa. Sen ansiosta katse muuttuu raikkaaksi ja valoisaksi. Sitä saavat huoletta käyttää henkilöt, joilla on herkkä, kuiva ja hauras iho. Seerumi, joka muiden ORPHICA-tuotteiden kanssa on ainutlaatuinen päivittäisen hoidon lisäys.

 • Ilmainen toimitus

Kuinka sitä käytetään?

PURE Seerumi silmien alle

Nauti kosteutetusta, sileästä ja hyvin hoidetusta ihosta silmien alla PUREn ansiosta. Riittää, kun laitat pipetillä muutaman tipan PURE-seerumia puhdistetulle iholle ja taputtelet sitä kevyesti pyörivin liikkein.

Seerumia on käytettävä kerran päivässä ennen nukkumaanmenoa. Muista, että parhaat tulokset saavutat tuotteen säännöllisellä käytöllä.

01.

Miten PURE-seerumi toimii?

PURE-seerumi kiinteyttää ja uudistaa ihoa silmien alla. Täydellisesti valittujen ainesten ansiosta silmiesi alla oleva iho on sopivasti kosteutettu, kiinteä, tasaisempi ja pehmeämpi kosketuksessa. Seerumi parantaa myös ihon väriä.

02.

Kuinka PURE-seerumia käytetään?

Riittää, kun laitat pipetillä muutaman tipan PURE-seerumia puhdistetulle iholle. Sen jälkeen hiero tuotetta varovaisesti ihoon silmien alle. Seerumia on käytettävä kerran päivässä ennen nukkumaanmenoa.

03.

Kenelle PURE-seerumi on tarkoitettu?

PURE on ainutlaatuinen ratkaisu jokaiselle ihotyypille - jopa herkälle ja kuivalle. Seerumia saavat käyttää kaikenikäiset naiset. Tuote ei ärsytä eikä aiheuta allergioita, ja siksi se on täysin turvallinen.

04.

Miksi PURE-seerumi on ainutlaatuinen?

PURE-seerumi on ainutlaatuinen tuote, koska se sisältää täydellisesti valittujen ainesten ja luonnollisten uutteiden koostumuksen, joka takaa silmien alla olevan ihon kokonaisvaltaisen hoidon. Tämä yhdistelmä takaa korkeimman laadun ja turvallisuuden. Pari pisaraa riittää, ja katseesi saa kiiltoa ja tuoreutta.

05.

Mikä on PURE-seerumin säilyvyysaika?

PUREn säilyvyysaika on 6 kuukautta pakkauksen avaamisesta.

06.

Onko PURE-seerumi turvallinen tuote?

Kyllä. PURE on täysin turvallinen tuote, joka ei aiheuta allergiaa eikä ihoärsytystä. Muista, että tuotetta ei saa käyttää, jos on yliherkkyyttä mille tahansa tuotteen ainesosalle. Tuotetta ei saa päästä silmiin. Jos näin tapahtuu, huuhtele silmät runsaalla puhtaalla vedellä.

07.

Mikä on PURE-seerumin koostumus?

PURE-seerumin koostumus: Aqua, Glycerin, Citrus Aurantium Amara Flower Extract, Snail Secretion Filtrate, Squalane, Propanediol, Soluble Collagen, Hydrolyzed Elastin, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Crambe Abyssinica Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Spilanthes Acmella Flower Extract, Punica Granatum Fruit Extract, Sodium Hyaluronate, Enteromorpha Compressa Extract, Carthamus Tinctorius Bud Extract, Tocopherol, Hydrolyzed Caesalpinia Spinosa Gum, Caesalpinia Spinosa Gum, Hydroxyethylcellulose, Niacinamide, Panthenol, Beta-Sitosterol, Retinyl Palmitate, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Squalene, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Sodium Hydroxide, Isohexadecane, Polysorbate 60, Parfum.

08.

Kuinka PURE-seerumia säilytetään?

Säilytä seerumia kuivassa paikassa, yli 8 °C:n ja alle 25 °C:n välillä olevassa lämpötilassa, tiiviisti suljetussa pakkauksessa ja poissa lasten ulottuvilta. Suojaa tuote suoralta auringonvalolta.

09.

Kuinka kauan minun pitää odottaa toimitusta?

Tuote lähetetään kahden työpäivän sisällä.

10.

Onko mahdollista lähettää tuote ulkomaille?

Tietysti. Tarkkailemalla muuttuvia trendejä ja asiakkaidemme tarpeita tilauksemme toteutetaan kaikkialla maailmassa. Sellaisessa tapauksessa lähetyksen toimitusaika pitenee. Toimituskulut ovat 20 EUR.